Masser af medaljer til Svebølle Karateklub

Lørdag d. 10 august 2019 deltog Svebølle Shotokan Karateklub for første gang til Budo Cup i Ishøj. Vi var med for at lære hvordan man gør når man er til stævne – og for at vore elever kunne prøve at være til stævne for første gang. Vi forventede ingen medaljer overhovedet, for vi er en nystartet klub hvor både karatedoer (eleverne) og Sempeier (trænerne) skal lære hvordan man te’r sig til stævne før vi kan forvente at vinde noget som helst. Men – sandelig om ikke vore dygtige kæmpere havde tænkt sig at komme hjem med LIDT mere end 0 medaljer. Ikke mindre end 19 medaljer endte vi med at få med hjem – fordelt på 8 kæmpere. Og medaljerne kom vi ikke sovende til. Puljerne var kun aldersopdelt, så der var modstandere fra eliten der deltog og kæmpede mod vore nybegyndere. Det var hårdt – og det var svært. Men det slog os ikke ud – tvært imod kæmpede alle med stort mod, gejst og dygtighed – og vi trænere er meget stolte af den flotte indsats.